Bir değişim de Gerede’de yaşandı

Bir değişim de Gerede’de yaşandı Bir değişim de Gerede’de yaşandı
A- A+

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Bolu’da İl Başkanı İlhan Durak’ı atamasından sonra, Teşkilatlardaki değişim de devam ediyor. Merkez İlçe Başkanlığına Hakan Aydın’ın atanmasının ardından son olarak Gerede MHP İlçe Başkanlığında da değişime gidilerek, Mustafa Çiçek İlçe Başkanı olarak atandı.

Ev ziyaretleri, Üye ziyaretleri, esnaf ziyaretleri gibi saha çalışmasının yanında Genel Merkezin “Bir haftada Bin üye” çalışmasını da başarıyla yerine getiren MHP İl Başkanı İlhan Durak, bu yoğunluğunun arasında Teşkilatlara da ciddi zaman ayırıyor. 2023 seçimleri öncesi İlimizde yeniden yapılanmaya gidilen Milliyetçi Hareket Partisi’nde, Gerede İlçe Başkanlığına Mustafa Çiçek atandı. Çiçek ve yönetimi yapılan görevlendirme sonrası çalışmalarına başladı. 

MHP Gerede İlçe Başkanlığına atanan Mustafa Çiçek’e başarılar dileyen MHP İl Başkanı İlhan Durak; “Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli beyefendinin talimatlarıyla Gerede İlçe Başkanı olarak Mustafa Çiçek atanmıştır. Sayın Başkanımıza ve değerli yönetimini tebrik eder başarılar dileriz” ifadelerine yer verdi. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

1 yorum yapılmış

  • Sadık yılmaz (1 yıl önce)
    Sevgili başkanımızı canı gönülden tebrik ediyorum görevinde başarılar diliyorum
    0
    0
    Yanıtla
Manşet haberler