Birisi bu resimde mutsuz çıkmış gibi..!

Birisi bu resimde mutsuz çıkmış gibi..! Birisi bu resimde mutsuz çıkmış gibi..!
A- A+
Reklam

Af edildikten sonra CHP’ye dönen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel başkanlığında TBMM’de gerçekleştirilen Grup toplantısına katıldı.

CHP Milletvekili olarak 5 dönem TBMM sıralarında görev yaptıktan sonra Bolu Belediye Başkanı olan Özcan, Kemal Kılıçdaroğlu sonrası ikinci defa grup toplantısına katılmış oldu.

Başkan Özcan ile birlikte CHP Bolu Milletvekili Türker Ateş grup toplantısında Genel Başkan Özel’i dinlerlerken, bu anları Milletvekili Ateş sosyal medya hesaplarından yayınladı.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın keyifli olduğu paylaşılan resimlerde görülürken, CHP Bolu Milletvekili Türker Ateş’in paylaşımında Başkan Özcan’dan bahsetmeden; TBMM grup toplantımızda Genel Başkanımız Özgür Özel’in haftalık değerlendirmelerini dinliyoruzdiye yayınlaması da dikkat çekti.

Öte yandan Grup toplantısına CHP Bolu İl Başkanı ve CHP Bolu Merkez İlçe Başkanı Çetin Uç da katılım sağladılar.

Özel Grupta Özcan’ı alkışlattı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel de toplantıda Başkan Özcan’ı da unutmadı.

 Özcan’ın, partiye dönmesini “Kavuşma” olarak yorumlayan Özel, “Bu bir veda değil, bir bayram devir teslimi. Ama bir de kavuşma var. Kavuşma ne, kavuşma Tanju Özcan. Burada birlikte görev yaptığımız ve uzun yıllar Bolu’ya hizmet eden Bolu Belediye Başkanımız Tanju Özcan, geçen hafta aramıza döndü. Hoş geldiniz başkanım” ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler