Seçimler öncesi AK Parti'ye gol

Seçimler öncesi AK Parti'ye gol Seçimler öncesi AK Parti'ye gol
A- A+
Reklam

Bolu sabah saatlerinde yaşanan bir İl Müdürü ataması adet şok yaşadı. Bolu Belediye Başkanlığı aday adaylığı için görevinden istifa eden Muhammed Emin Demirkol'un yerine Abdullah Danışman atandı.

Bolu’da uzun yıllar Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi Başhekimliği görevi yaptıktan sonraBolu Kamu Hastaneleri Birliği Tıbbi Hizmetler Başkanlığına atanan ardından da 2017 yılında apar topar bu görevden alınan Danışman, yeniden Bolu’ya Sağlık İl Müdür olarak döndü.

Bolu’da görev yaptığı yıllarda Hastanelerde yaptığı hastanelerin iflas noktasına gelmesi, başarısız atamalar ve personele yönelik tavırları nedeniyle eleştirilerin odağı haline gelen Danışman, Bolu’da sonra atandığı Bartın Devlet Hastanesi Başhekimliği görevinde de 3 yıl kalabilmişti. 

Bartın’da sağlık personelinin görevden alınması için eylem yaptığı Danışman, özellikle corono döneminde yaşanan ciddi sayıdaki ölümler nedeniyle Bartın’da hedef isim haline gelmiş, 2020 yılında istifa etmek zorunda kalmıştı.

Aslen Geredeli olan Abdullah Danışman’ın Bolu’ya tekrar İl Sağlık Müdürü olarak atanması Sağlık Müdürlüğü çalışanlarında şok etkisi yaratırken, başta başhekimler, doktorlar olmak üzere birçok ismin istifa ederek Bolu’daki hastanelerden ayrılacakları şimdiden konuşulmaya başlandı. Öte yandan yapılan bu atamadan AK Parti Bolu İl Teşkilatlarının da haberi olmadığı iddia edildi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

2 yorum yapılmış

  • Bolulu (4 ay önce)
    Geçen Yüksel coşkunyürek sağlık İl Müdürü olması için söz almış
    0
    0
    Yanıtla
  • Wolf14 (4 ay önce)
    Bu yazıyı eski bir.il başkanı yazdırmış olmalı sayın danışman sağlık alanında yerinde hamleleri ile birçok başarılı iş yapmıştır nokta.
    %100
    %0
    Yanıtla
Manşet haberler