Tanju Özcan hastaneye kaldırıldı

Tanju Özcan hastaneye kaldırıldı Tanju Özcan hastaneye kaldırıldı
A- A+
Reklam

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, yaşadığı tansiyon problemi nedeniyle hastaneye kaldırıldı.

Bu akşam gerçekleşen Bolu Belediyesi Meclisi Aralık ayı birinci oturumuna başkanlık yapan Başkan Tanju Özcan, Meclis'e girmeden önce başlayan tansiyon rahatsızlığının toplantı sırasında iyiden iyiye kendisini rahatsız etmesi sonrası Özel Fatma Hatun Hastanesi'ne kaldırıldı.

Meclis toplantısının açılışında tansiyon problemi nedeniyle keyifsiz olduğu gözlenen Başkan Özcan, AK Partili Bolu Belediyesi Meclis Üyesi Uğur Akbay ile yaşadığı polemik sonrası verdiği arada  rahatsızlığının artması nedeniyle ara sonrası Meclis'e katılmayarak, Özel Fatma Hatun Hastanesi'ne kaldırıldı.

Burada tansiyonu ölçülen ve yüksek olduğu gözlenen tansiyonun düşürülmesi için müdahalede bulunulan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'a yapılan tetkiklerde farklı bir olumsuzluğa rastlanmazken, müşahede altına alındı.  Başkan Özcan'ın ciddi bir rahatsızlığı olmadığı açıklanırken,  kısa bir süre içerisinde hastaneden taburcu olacağı ifade edildi.

Tanju Özcan'ın rahatsızlandığı haberini alan CHP Bolu İl Başkanı Tahsin Mert Karagöz, CHP Merkez İlçe Başkanı Çetin Uç, Belediye Başkan Yardımcıları ve CHP'li Meclis Üyeleri hastaneye giderek durumu hakkında bilgi aldılar.

www.bolupostası.com Gazetesi olarak Bolu Belediye Başkanı Sayın Tanju Özcan'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, Allah'tan acil şifalar diliyoruz.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

7 yorum yapılmış

  • Melis Adanır (4 ay önce)
    Geçmiş olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Uzman Mehmet Karademir (4 ay önce)
    Geçmiş olsun Acil şifalar diliyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Şahin Şentürk (4 ay önce)
    Çok geçmiş olsun tez zamanda şifa dilerim başkanıma
    0
    0
    Yanıtla
  • Erol kaya (4 ay önce)
    Çok geçmiş olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Selami Gürcan (4 ay önce)
    Başkanımız sayın Tanju ÔZCAN'-a acil şifalar diliyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sevim Günal (4 ay önce)
    Kıymetli Başkanımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum Rabbim acil şifalar iyilikler versin inşallah
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Geçmiş olsun başkanım
    0
    0
    Yanıtla
Manşet haberler