Sevgi varsa engel yoktur!

Sevgi varsa engel yoktur! Sevgi varsa engel yoktur!
A- A+
Reklam

3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle hem farkındalığı arttırmak hem de özel gençlerle bir araya gelmek için organizasyon yapan MHP Bolu Teşkilatları ve STK Temsilcilerinden oluşan heyet, Büyük Berk Özel Eğitim Meslek Okulunu ziyaret etti.

MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül, MHP Bolu İl Başkanı İlhan Durak, MHP Bolu Merkez İlçe Başkanı Hakan Aydın, Türkiye Kamu Sen İl Temsilcisi Furkan Özübek ve Yeşilay Bolu Şube Başkanı Bayram Erden’den oluşan grup, Büyük Berk Özel Eğitim Meslek Okulunda eğitim gören öğrenci ve öğretmenleriyle bir araya geldiler.

Eğlenceli anların yaşandığı ziyarette günün anısına pasta kesilirken, neşeli dakikalar yaşandı.

Ziyaret hakkında açıklamalarda bulunan MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül; “Büyük Berk Özel Eğitim Meslek Okulunun sevgili öğrenci kardeşlerimizi ve kıymetli öğretmenlerimizi ziyaret ettik. Sevgili öğrenci kardeşlerimiz, kıymetli öğretmenlerimiz ve değerli eğitim çalışanlarımız ile muhabbet ederek, güzel bir vakit geçirdik. Misafirperverlikleri için her birine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz” dedi.

“Sevgi varsa engel yoktur” diyen MHP Bolu İl Başkanı İlhan Durak’ta özel insanlarla çok özel bir gün yaşadıklarını ifade ederek; “Fiziksel veya zihinsel engellerle savaşan her bir birey, gerçek bir kahramandır. Sadece güçlü değil, aynı zamanda ilham vericidir. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü farkındalığı artırmak ve birbirimize daha çok destek olmak için bir fırsattır. Biz de bu amaçla bu ziyaretimizi gerçekleştirdik. Unutmayalım, Sevgi varsa engel yoktur” diye konuştu.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler