"Zikirleri, ibadetleri arttıralım"

A- A+
Reklam

Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü tarih vererek uyardı. O tarihte bir felaket yaşanabileceğini söyledi.

Cübbeli Ahmet Hoca olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü yaptığı açıklama ile gündeme geldi. Cübbeli Ahmet o tarihi işaret ederek büyük bir felaket olabileceği konusunda uyarıda bulundu. Ahmet Mahmut Ünlü'nün yaptığı açıklamalar kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.

Astrolog veya gökbilimci değilim diyen Cübbeli Ahmet şu ifadelere yer verdi;

''Ahmedime Selam Söyleyin! Tehlike yaklaştı. İstanbul için bir tehlike yaklaşıyor.  Deprem gibi de bir şey değil de. Başka türden bir şey anlamadım. Ama anlarım anlatamam. Hissederim söyleyemem. Zikirleri İbadetleri arttıralım. Efendi Hazretlerimizin rabıtasına sıkı sarılalım. Belayı bulmadan, azab gelmeden önce dostlarından himmet isteyelim, 7 Aralık  gibi dikkat edelim'' dedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler