23 yıl hapis cezası varken elini kolunu sallaya sallaya geziyormuş

23 yıl hapis cezası varken elini kolunu sallaya sallaya geziyormuş 23 yıl hapis cezası varken elini kolunu sallaya sallaya geziyormuş
A- A+
Reklam

Tehdit, hakaret, basit yaralama ve resmi belgede sahtecilik suçlarından 23 yıl 25 gün kesinleşmiş cezası olmasına karşılık toplum içinde çok rahat dolaşan S.Ç. isimli şahıs, Bolu Emniyet Müdürlüğü görevlilerince yakalanarak, cezasını çekeceği Bolu T Tipi Ceza Evine gönderildi.

Konu ile ilgili Bolu Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada; “Bolu Emniyet Müdürlüğü görevlilerimizce, kamu düzeninin sağlanması, huzur ve güven ortamının temin edilmesi, suç ve suçlularla mücadele kapsamında yapılan çalışmalara esas olmak üzere 29 Kasım 2023 Çarşamba günü saat: 15:30 sıralarında İlimiz merkezinde yapılan operasyon neticesinde;

Tehdit, Hakaret, Basit Yaralama ve Resmi Belgede Sahtecilik suçlarından olmak üzere hakkında "23 Yıl 25 Gün Kesinleşmiş Hapis Cezası Kararı" bulunan S.Ç. (42) isimli şahıs yakalanarak Bolu T Tipi Ceza ve İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir. 

Halkımızın huzur ve güvenliğini sağlamak için çalışmalarımız aralıksız devam etmektedir. Vatandaşlarımızdan gelen öneri, şikâyet ve ihbarlar da gecikmeksizin değerlendirmeye alınmaktadır. 

Kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadeleri kullanıldı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler