“Birlikte başaracağız”

“Birlikte başaracağız” “Birlikte başaracağız”
A- A+

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Bolu Belediyespor Kadın Voleybol takımında şube sorumlusu eski voleybolcu Mine Erhan, devam eden hazırlık çalışmaları ve transferler hakkında bir bilgilendirme yaptı.

Kulübün resmi internet sitesinden açıklama yapan Erhan, Kulüp Başkanı Abdullah Onur ve Yönetim Kurulu olarak göreve geldikleri ilk günden bu yana hem Kulübün mali yapısını hem de sportif faaliyetlerin yeniden canlanması için radikal kararlar aldıklarını söyledi.

Bolu Belediyespor Kulübü Voleybol Şube Sorumlusu Mine Erhan yaptığı açıklamada; “Ağustos ayı başında başladığımız sezon hazırlıklarımız planladığımız gibi devam etmektedir. Bu süreçte yeni teknik ekibimiz ile kadromuza kattığımız sporcularımız uyum sorununu kısa sürede üzerlerinden atmaya başladılar. Takımımıza düşündüğümüz yabancı oyuncu transferleri ile kadromuzu da şekillendirmiş olacağız. Ekim’de başlayacak KFC Kadınlar 1. Liginde Bolu’da yeniden voleybol coşkusunu yaşamak, güçlü taraftar desteğimizle bu heyecana tüm Bolu’yu ortak etmek istiyoruz. Biliyoruz ki, Bolu kadın voleybolunu çok sevdi. Bu istek ve arzu içerisinde yeni yönetimimizle ilk sezonumuzda Sultanlar Ligi hedefiyle lige de iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Bu hedeflerimiz ve isteklerimiz doğrultusunda başkanımız Abdullah Onur ve yönetim kurulumuz var gücümüzle çalışmaktadır. Yine bu yolda hep bizimle olan Bolu Belediye Başkanımız Sayın Tanju Özcan olmak üzere sponsorlarımıza ve destekleri ile yanımızda olan iş insanlarına teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler