Bizim İsmail, Bolululardan helallik istedi

Bizim İsmail, Bolululardan helallik istedi Bizim İsmail, Bolululardan helallik istedi
A- A+
Reklam

Katıldığı Kaynaşlı Belediyesi’nin devir teslim töreninde Yeniden Refah Partili eski Belediye Başkanının ağır küfür ve hakaretlerine maruz kalan MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül, yayınladığı açıklamayla böyle bir olaydan dolayı gündeme gelmekten duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Yaptığı açıklamada Kaynaşlı’da yanında çocuğunun da olduğunu söyleyen Akgül, olayın gelişimi hakkında bilgi verdi.

Tüm Türkiye’de infial uyandırarak, partili partisiz on binlerce insanın tepkisini çeken bu olaya sebep olan Yeniden Refah Partili eski Belediye Başkanına gereken cevabı hukuk yoluyla vereceğini söyleyen MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül’ün yaptığı açıklama şu şekilde;

“Kıymetli hemşerilerim! 

MHP Düzce İl Teşkilatımızın daveti üzerine Kaynaşlı Belediye devir teslim törenine Düzce ve Kaynaşlı ilçemizde yapılacak projelere destek olma maksadıyla evladım ve danışmanlarım ile birlikte katılım sağladık. 

Maalesef geçmiş dönem Yeniden Refah Partisi Belediye Başkanı, Türkiye Bayan Milli Voleybol Takımı ile ilgili sözlerinden dolayı ihraç edilmesinin hazımsızlığı ve seçim kaybetmenin acısı ile MHP ve Genel Başkanımız ile ilgili hadsiz cümleler kurmaya başlaması ile Biz de Ülkücü tavır ile nezaket çerçevesinde kendisine uyarıda bulunduk. 

Nasıl bir düşmanca kin beslediğini anlayamadığımız şahıs seçimi kaybetmesine rağmen koltuktan vazgeçememiş ve şahsımıza ağza alınmayacak hakaret ve tehditler savurmuştur. Türk-İslam şuuru mücadelesinde beş bini aşkın şehit vermiş davanın mensubu ve hayatını Türk-İslam davasına adamış Sayın Devlet Bahçeli’nin evlatları olarak atılan iftira ve karalamalara sessiz kalmamız mümkün değildi. 

Tüm kamuoyu ve hemşerilerimiz de bu üzücü olaya haber siteleri ve sosyal mecralardan şahit olmuştur. Bizler yetişmiş olduğumuz Ülkü Ocakları ahlak ve şuuru içinde gerekli cevabı hukuki yollardan vereceğimizi beyan eder, böyle bir durumda anıldığım için tekrar tüm hemşerilerimizden helallik talep ederim. Seçildiğimiz günden bu güne kadar sadece memleketimizin sorunları ile gündemde olduk. Allah'ın izniyle bundan sonraki süreçte de aynı azim ve kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz. Bizlere destek olan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyor, kamuoyuna saygılarımı sunuyorum.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

1 yorum yapılmış

  • Hüseyin Atalay (2 hafta önce)
    Siz dik duruşlu beyefendi tavrını sergilediniz sayın vekilim yolunuz açık olsun.
    %50
    %50
    Yanıtla
Manşet haberler