SUAT SENSİN..!

SUAT SENSİN..! SUAT SENSİN..!
A- A+
Reklam

Türk Halkının ülkede kaybolan “Adalet” sistemini yeniden kurması için 2022 yılından buyana iktidar görevini verdiği Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti)’nin Bolu İl Başkanı Suat Güner, kendi adaletini kendisi sağlıyor.

Sosyal medya ve basında kendisine yönelik eleştirilere sosyal medya hesabı üzerinden cevap vererek yargı dağıtan Suat Güner, Kurtlar Vadisi filminin repliklerinden öğrendiği mafyavari raconlarla Bolu’da seçmene ve basın mensuplarına tehditler savuruyor.

Daha önceden sabıkası olmadığı ve AK Parti iktidarında kökü kazınan mafya çetelerinden birisinin mensubu olmadığı tahmin edilen Suat Güner’in, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Bolu’daki temsilcisi olarak kullandığı dil ve sosyal medya üzerinden seçmene racon kesmesi şaşkınlıkla izleniyor.

Yazılan haber, köşe yazıları ve sosyal medyada yapılan yorumlarda hukuksuzluk ve hakaret olduğu iddiasında ise konuyu Türk Adaletine taşıması gereken Suat Güner, kendi adalet sistemini kurmaya kalkması Bolu Halkı tarafından yadırganıyor.

Dün akşam sosyal medya platformu Facebook’da “Berrak Halı Yikamacı” isimli kullanıcının “Bolu’da bir Partinin İl Başkanı var. Herkese tehdit ile sokak ağzı ile sindirmeye çalışıyor. Kimlere kaldı koca Parti? Eleştiriyi bile kaldıramıyorlar” paylaşımına yorum yapan Suat Güner, şu yorumlarda bulundu;

Ardından da aynı yorumun altına yorum yazan Gazeteci Mutlu Bilge’ye de cevap veren Suat Güner, yorumlarında hakaret ve tehditleri peşpeşe sıraladı. Güner ve Gazeteci Mutlu Bilge arasında yaşanan yazışmalar da şu şekilde;

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler