Trampolinde ilk Avrupa Şampiyonu Bolulu Sinan oldu

Trampolinde ilk Avrupa Şampiyonu Bolulu Sinan oldu Trampolinde ilk Avrupa Şampiyonu Bolulu Sinan oldu
A- A+
Reklam

Boluluların Türk cimnastik tarihinde yazdıkları destansı başarılara bir yenisi bu akşam Sinan Cankurt’la eklendi. Cimnastikte merhum Murat Canbaş ile başlayan, Suat Çelen ile devam eden ardından da Karaçayır’da yetişen onlarca milli cimnastikcimizle taçlanan başarılarımız Bolulular için her zaman gurur kaynağı olurken, Türkiye’ye trampolinde ilk madalyayı kazandıran Cankurt, yine Boluluları gururlandırdı.

Milli cimnastikci Bolulu sporcumuz Sinan Cankurt, Portekiz'de düzenlenen Trampolin Cimnastik Avrupa Şampiyonası'nda altın madalya elde etti.

Türk spor tarihinde ilk kez trampolinde Avrupa şampiyonluğu alındı. 03-07 Nisan tarihleri arasında Portekiz'in Guimaraes kentinde düzenlenen Trampolin Cimnastik Avrupa Şampiyonası'nda genç erkekler bireysel finallerinde Bolu’lu sporcumuz Sinan Cankurt 53.740 puanla Avrupa Şampiyonu olarak trampolin tarihinin en büyük madalyasını elde etti.

Bu başarıda en büyük pay sahiplerinden biri olan Cimnastik Federasyonu Başkanı hemşerimiz Suat Çelen ve Cimnastik Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi hemşerimiz Fatih Yamaner de kazanılan madalya sonrası Sinan Cankurt’u ilk tebrik eden isim oldu. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler