Bizim İsmail hemen hemen her gün Dörtdivan’da

Bizim İsmail hemen hemen her gün Dörtdivan’da Bizim İsmail hemen hemen her gün Dörtdivan’da
A- A+
Reklam

MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül, Dörtdivan'ı unutan, dört yılda bir ancak gelebilen milletvekillerine inat son 4 günde ikinci defa Dörtdivan'a geldi.

31 Mart Yerel Seçimleri için vatandaşların sandığa gitmelerine sayılı saatler kala, MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül, Dörtdivan seçmenine sıkı markaj uyguluyor. Bu hafta içerisinde ikinci defa Dörtdivan’a ziyaret gerçekleştiren Milletvekili Akgül; beraberinde Milliyetçi Hareket Partisi Dörtdivan Belediye Başkan Adayı Kadir Altundağ, Milliyetçi Hareket Partisi Dörtdivan İlçe Başkanı Hilmi Gültekin ve MHP İlçe Teşkilatı Mensuplarıyla Dörtdivan’a adeta çıkarma yapıyorlar.

Dörtdivan'a ve Dörtdivan'ın sorunlarının çözümüne önem veren MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül, ziyaretlerinde kahvehaneleri dolaşarak vatandaşlarla sohbet ediyor ve onların taleplerini dinleyerek çözüm noktasında da kendilerine destek oluyor. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler