Kadı Camii ışıl ışıl

Kadı Camii ışıl ışıl Kadı Camii ışıl ışıl
A- A+
Reklam

Tarihi Yıldırım Beyazid Camisi’nin ardından tarihi Kadı Cami’de de ışıklandırma çalışması yapan Bolu Belediyesi, tarihi eserlerimizin kent kimliğine değer katması için yürüttüğü çalışmalara devam ediyor.

Bolu Belediyesi; Ata mirasımız camilerimizin heybetli görünüşlerine karşılık özellikle akşamları boynu bükük bir şekilde şehrin ortasında karanlıkta kalmasına izin vermeyerek, tarihi eserlerin ışıklandırılmasına yönelik çalışmalarına ağırlık verdi.

Kadı Camisinde yapılan ışıklandırma çalışması sonrası yeni bir kimliğe bürünen caminin son halini sosyal medya hesaplarından bir videoyla paylaşan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan; “Yıldırım Bayezid Camimizin ardından yine şehrimizin tarihi yapılarından birisi olan Kadı Camimizin de ışıklandırmasını yeniledik. Kadı Camimiz ışıl ışıl yepyeni haliyle geceleri görülmeye değer” ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler