Bizim İsmail’den DEM’li Vekile ayar

Bizim İsmail’den DEM’li Vekile ayar Bizim İsmail’den DEM’li Vekile ayar
A- A+

DEM Parti Şırnak Milletvekili Nevroz Uysal Aslan’ın Meclis kürsüsünden Bolu F Tipi Ceza İnfaz Kurumu ile ilgili ortaya attığı iddialara aynı kurumun eski personeli olan MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül’den cevap gecikmedi.

PKK’nın siyasi uzantısı iddiaları altında TBMM sıralarında oturan DEM Partili Milletvekillerinin son iddiası, Bolu F Tipi Ceza İnfaz Kurumunda PKK’lı teröristlerin rahat ettirilmediği oldu.

“Zalime merhamet vatana ihanettir” diyerek PKK’lı teröristlerin haklarını savunan DEM Parti Şırnak Milletvekili Nevroz Uysal Aslan’a tepki gösteren MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül; “DEM Parti Milletvekili çıkmış Bolu F Tipi Ceza İnfaz Kurumu Personelimizi karalama ve iftiraya maruz bırakmıştır. Neymiş örgütçüler (PKK) 15 günde bir oda değiştiremiyormuş.

Neymiş örgütçüler (PKK) sohbete çıkmak istiyormuş. Ulan o kadar evladımızı şehit edeceksiniz sonra çıkıp cezaevinde keyif mi süreceksiniz?

Zalime merhamet vatana ihanettir. Bolu Ceza İnfaz Kurumları başta olma üzere tüm Ceza İnfaz Kurumu personellerimize çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler