Şehirdeki pis koku yetkililere ulaşmıyor mu?

Şehirdeki pis koku yetkililere ulaşmıyor mu? Şehirdeki pis koku yetkililere ulaşmıyor mu?
A- A+

Bolu Valisi Erkan Kılıç’ın Bolu’da yaşanan çevre kirliliğine dikkat çekerek, beyaz et sektörünü işaret etmesi sonrası adeta akşamları Bolu’da nefes alınmaz hale geldi.

Hatırlanacağı üzere Vali Kılıç 5 Haziran Dünya Çevre Günü etkinliğinde; “Türkiye’nin beyaz et sektörünün üçte biri burada. Bütün tavuk sektörünün üçte bir eti Bolu'da üretiliyor. Bunun atıkları nereye gidiyor? Bu tesisler bunun tedbirini alacak. Bunların ayrı ön arıtması olması gerekir. Bunu yapmamız gerekiyor. Belediyenin arıtma sistemi çökmüş. Gerede'de aynı şekilde” demişti.

Sanki Valiye nispet yapıyorlar

Vali Kılıç’ın bu konuşmasının ardından ise Bolu’yu akşamları müthiş bir koku kaplamaya başladı. Şehrin hemen hemen tüm mahallelerinde hissedilen pis kokunun kentin hemen dibindeki beyaz et firmalarının kesimhanelerinden yayıldığı iddiaları ise vatandaşlar tarafından yüksek sesle dillendiriliyor.

Bolu’da hemen hemen tüm vatandaşları rahatsız eden gece yarısı yayılan pis kokunun neden kaynaklandığına dair bu güne kadar yetkili kurumlar tarafından bir açıklama yapılarak Bolu kamuoyuna bilgi verilmezken, yetkililerin bu kokuyu duyup duymadıkları ise merak konusu oldu.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler