“Bolu adına utanç duydum”

“Bolu adına utanç duydum” “Bolu adına utanç duydum”
A- A+

Üniversite sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından öğrenci ve ailelerini üniversite tercihi heyecanı sararken, ÖSYM sayfasını incelediğini söyleyen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu’nun başarısı sıralamasına tepki gösterdi.

Bolu’da okul sorunu olmamasına ve Bolulu gençlerin zeki olmasına karşılık istenilen başarının elde edilmemesinin sebebinin Hükümetin Bolu’ya atadığı saçma sapan İl Milli Eğitim Müdürlerinin olduğunu iddia eden Başkan Özcan; “Bugün ÖSYM’nin sayfasını inceledim ve Bolu adına utanç duydum. Türkiye’deki birkaç tane şehrin dışında neredeyse tüm şehirler, her puan türünde Bolu’yu geçmişler. Bolu okul sorunu olmayan, Rahmetli İzzet Baysal’ın kazandırdığı birçok okulu olan bir şehrimiz. Çocuklarımızda çok şükür zeki. Ama hükümetin atadığı saçma sapan Milli Eğitim Müdürleri yüzünden bu hale geldik. Hükümete sesleniyorum; Bolu’da eksik olan, eğitimi bilen liyakatli bir Milli Eğitim Müdürü. Bize imam kılıklı Milli Eğitim Müdürleri yerine, eğitimi bilen bir Milli Eğitim Müdürü gönderin” dedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

5 yorum yapılmış

  • Milletini Sever (1 ay önce)
    Laikliğe aykırı davranıyorsunuz sayın Özcan. Devlet işleri yürütürken, birilerini dini olmakla, üstüne üstelik başarısızlığı dini olmaya bağlamakla laikliğe aykırı davranıyorsunuz. Devlet işlerini yürütürken dini hassasiyetlerimize dokunmayınız.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Kadir Sağlam (1 ay önce)
    Tanju bey neden dinini imanı vatanını bilen ve bu değerlere saygılı olan birisi o görevlere gelemez mi.? nereden biliyorsunuz görevini hakkını ifa edemeyeceğini. Kaldı ki siz ne kadar görevinizi düzgün yapıyorsunuz. Toplum nazarında ve Allah katında çok önemli bir yeri olan İmam Hatip mesleğini bu şekilde aşağılamanız utanç verici. Hemen özür dilemeniz gerekiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Köroğlu (1 ay önce)
    Tanju seni kınıyorum! Yazıklar olsun!... Sizin dinle İslam'-la kavganız hiç bitmedi!!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Süleyman Adıtepe (1 ay önce)
    Tanju bey haddini aşmış şunu unutmasın en sonunda aşağıladığı imamın önüne gelecek!!!!!
    %100
    %0
    Yanıtla
  • İmam kılıklı (1 ay önce)
    Bu nasıl bir aşağılamadır,nasıl bir hadsizliktir,imam kılıklı derken neyi ima ediyorsunuz!!kabul milletin oyuyla o makama geldiğinizi unutmayın
    %100
    %0
    Yanıtla
Manşet haberler