Tıp Fakültesi Hastanesinde skandallar bitmiyor

Tıp Fakültesi Hastanesinde skandallar bitmiyor Tıp Fakültesi Hastanesinde skandallar bitmiyor
A- A+

AİBÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yaşanan skandallara her gün bir yenisi ekleniyor. Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı tarafından oluşturulan AİBÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin idari kadrosunun yetersizliği nedeniyle hem hastaların hem de personelin çektiği sıkıntılar her gün gazete manşetlerini süslüyor.

Son yaşanan olay ise bu kadar da olmaz dedirtti. Anjiyo operasyonlarında kullanılmak üzere milyonlarca lira verilerek alınan tıbbi cihazlar, haftalardır morgda kutu içinde bekletiliyor.

Haftalar önce ihtiyaçtan dolayı alınan tıbbi cihazların montajı bir türlü yapılmazken, malzeme eksikliğine rağmen Kardiyoloji Servisi hizmetlerini aksatmadan yürütmeye devam ediyor.

AİBÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticilerinin haftalardır morgda kutu içinde bekleyen hayati öneme sahip tıbbi cihazları monte ettirecek kadar beceriye sahip olamaması ise, Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı yönetiminde oluşturulan kadroların neden her yıl Üniversiteyi geriye götürdüğünü ise gözler önüne seriyor.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

1 yorum yapılmış

  • ayşe (1 ay önce)
    çalışan idarecilerin hakkı yenmesi o dökük hastanenin bu kadar hasta yoğunluığuna rağmen ayakta kaldığına dua etmelisiniz
    %100
    %0
    Yanıtla
Manşet haberler