Bolulu fitness eğitmeni takipçi sayısıyla dikkat çekiyor

Bolulu fitness eğitmeni takipçi sayısıyla dikkat çekiyor Bolulu fitness eğitmeni takipçi sayısıyla dikkat çekiyor
A- A+

Sağlıklı ve formda olmanın beraberinde fit bir görünüm isteyenlerdenseniz; düzenli olarak spor yapmanız gerektiğini biliyor olmalısınız. Çağın getirisi olan hareketsiz yaşamla baş edebilmek için kendi fitness programınızı oluşturmanız ve sağlığınızı bu şekilde korumanız gerekiyor.

Hayatımızın her alanına girmeyi başaran sosyal medya ve online içerikleri, fitness konusunda da verimli bir kaynak haline geldi. Dünya genelinde kusursuz fizikleri ve yaptıkları spor dalları ile fenomen olmayı başarmış pek çok uzman spor sever, paylaştıkları antrenman çalışmaları ile oldukça yararlı bilgiler paylaşıyor.

Özenle hazırladıkları fitness vlogları ile dünya genelinde birçok sosyal medya kullanıcının hayatlarına dokunmayı başaran fitness fenomenleri arasına giren dünyada ve ülkemizde bir çok fitness eğitmeni bulunurken, takipçi sayısı ile Bolulu Sefa Aslan bu isimler arasında dikkat çekiyor.

Uyguladığı beslenme programlarını, fitness çalışmalarını, antrenman tüyolarını paylaşan Fitness Eğitmeni Sefa Aslan’ı sosyal medya platformu ınstagramdaki @sefapilareformer kullanıcı isimli sayfasında 12 bin takipçi yakından takip ediyor.

Realist bir yaklaşımla, hayal ettiğiniz görünüme ne zaman kavuşabileceğiniz konusunda yardımcı olmaya çalışan Fitness Eğitmeni Sefa Aslan, evde fitness yapma ile ilgili de tüyolar vermeyi ihmal etmiyor.

Herkesin zorlanmadan yapabileceği fitness videoları paylaşarak, fitness konusunda eşsiz tüyolar veren Fitness Eğitmeni Sefa Aslan’ın takipçi sayısı günden güne hızla artarken, sayfada yapılan paylaşımlardan birkaç videoyu da sizler için derledik.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

1 yorum yapılmış

  • Nezli (1 ay önce)
    Oyu oyyyy oyyy
    %100
    %0
    Yanıtla
Manşet haberler