“İftiralarınızın altında kalacaksınız”

“İftiralarınızın altında kalacaksınız” “İftiralarınızın altında kalacaksınız”
A- A+

Bolu MHP Milletvekili İsmail Akgül sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, kendisine yönelik özellikle sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımlara sert tepki gösterdi.

Bolu Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili İsmail Akgül sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda şu sözleri ifade etti;
“BOLU’DA SÖZ SAHİBİ OLMUŞLAR”
Bolu’da söz sahibi olmuşlar diyerek atıfta bulunan Milletvekili İsmail Akgül, “Bolu ilimizde 5 yıl Ülkü Ocakları Başkanlığı yaptım. Teşkilatımızın her kademesinde görev yaptım. Sanayide çıraklık, pazarcılık, bakkal çıraklığı ve memurluk yaptım. Tüm sivil toplum kuruluşlarında ücretsiz görev aldım. Şimdi dün kimlerle yol yürüdüğü belli olmayanlar Bolu’da söz sahibi olmuş” dedi
“ANAMIZ BELLİ BABAMIZ BELLİ!”
Sözlerine devam eden Milletvekili Akgül, “Bizim anamız, babamız belli. Yaptığımız iş belli hizmet belli. Görev sürecim boyunca uyumadan, yılmadan çalışmaya devam edeceğiz. Azim ve kararlılığımız sizleri deli edecek. Siz deli oldukça biz daha çok çalışacağız. FETÖ ve türevleri ile ortaklık yapanlar, ticaret yapanlar bugün FETÖ’yü eleştirerek yer edinmeye çalışmalarını Bolu halkı yemez! İftiraların ve karalamalarınızın altında kalacaksınız. Liderimizin dediği gibi ayırmadan ayrışmadan AK Partili, CHP’li demeden Bolu için çalışmaya devam edeceğiz. Helalleşmeyeceğiz, hesaplaşacağız!” ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler