Pelitçik Köy Takımı desteği karşılıksız bırakmadı

Pelitçik Köy Takımı desteği karşılıksız bırakmadı Pelitçik Köy Takımı desteği karşılıksız bırakmadı
A- A+

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Şampiyon Köyler Ligi Futbol Turnuvasının dün akşam gerçekleşen müsabakalarını izledi. Karşılaşmalar öncesi Pelitçik Köy Futbol Takımı tarafından Başkan Özcan’a, plaket ve 14 numaralı forma hediye edildi.

Bolu’da, 64 köy takımının katılımıyla düzenlenen Şampiyon Köyler Ligi Futbol Turnuvası tüm heyecanıyla devam ederken, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan dün gerçekleşen müsabakaları izlemek üzere Karaçayır Futbol Sahaları’na gitti. 

Sahaya indi, takımları tebrik etti

Seyir zevki yüksek karşılaşmaların yaşandığı akşamda Başkan Özcan, Pelitçik-Yeni Çaydurt Köy Futbol takımları arasında oynanan maçı tribünde Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Aydoğan Tekin, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Alemdar, Bolu Bel A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ergün Temel ile birlikte izledi. 1-1 berabere biten maç öncesi sahaya inerek her iki takımın oyuncularına başarı dileklerini ileten Özcan’a, Pelitçik Köy Futbol Takımı yöneticileri turnuvaya verdiği destekler için plaket ve 14 numaralı forma hediye etti.

Pelitçik Köy Futbol Takımı yöneticileri Özcan'ın yanı sıra Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Aydoğan Tekin, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Alemdar, Bolu Bel A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ergün Temel'e de turnuvaya verdikleri destekten dolayı isimleri yazılı birer forma hediye ettiler.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler