Evren Ses, Şehit yakınları ve Gazilerimizi de unutmadı

Evren Ses, Şehit yakınları ve Gazilerimizi de unutmadı Evren Ses, Şehit yakınları ve Gazilerimizi de unutmadı
A- A+

Bolu SGK İl Müdürlüğü ile yaptığı protokol sonrası 2024 Emekliler Yılında Bolu’da yaşayan emeklilere hizmetlerinde indirim yapmaya başlayan Bolu Evren Ses İşitme Merkezi, kahraman şehitlerimizin yakınlarını ve gazilerimizi de unutmadı.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği ile protokol imzalayan Bolu Evren Ses İşitme Merkezi; işitme cihazı alımlarında, mal temini ve verilen hizmetlerde Dernek Üyelerine %20 indirim yaptı.

Bolu Evren Ses İşitme Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Kader Tut ve Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Kemal Özdemir arasında indirim protokol anlaşması yapılırken, %20’lik indirimden Türkiye genelindeki tüm üyeleri faydalanabilecekler.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler