Bolu Belediyesi bu sefer duydu..!

Bolu Belediyesi bu sefer duydu..! Bolu Belediyesi bu sefer duydu..!
A- A+
Reklam

Şehrin birçok noktasında yürütülen kaldırım ve yol çalışmaları nedeniyle yaşanılan sıkıntıları sıklıkla dile getirdiğimiz haberlerimize sessiz kalmayı tercih eden Bolu Belediyesi, yapılan çalışmaların Halka duyurulmasını istediğimiz haberimize ise tepkisiz kalmadı.

22 Ekim 2022 tarihinde yayınladığımız “Halkına karşı sorumlu Belediyeler böyle yapıyor” başlıklı haberimizde dile getirdiğimiz; çalışmalar nedeniyle kapalı olan cadde ve sokakların Bolu Belediyesi’ne ait sosyal medya hesapları veya SMS yoluyla Bolu Halkına ilan edilmesi çağrımız, olumlu cevap buldu.

Bolu Belediyesi sosyal medya hesaplarından bugün paylaşılan bilgi notu ile Bolu’da kapalı olan yollar hakkında vatandaşlara bilgi verildi. Yapılan paylaşımda kapalı olan tüm yollar tek tek vatandaşlara açıklanırken, “Yol, kaldırım ve asfalt çalışmaları nedeniyle bazı güzergahlar araç trafiğine kapalı olup sürücülerimizden anlayışları için teşekkür ederiz” notuyla da vatandaşlara teşekkür edildi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler