Vali Kılıç'tan AK Partili Üyelerin taleplerine veto

Vali Kılıç'tan AK Partili Üyelerin taleplerine veto Vali Kılıç'tan AK Partili Üyelerin taleplerine veto
A- A+
Reklam

Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun “2023'e Doğru Şehir Buluşmaları” adlı etkinlik çerçevesinde yapılan Bolu programında her ilçeye yapılması müjdesi verilen sentetik futbol sahaları, AK Partililer ve Bolu Valisi Erkan Kılıç arasında sorun yarattığı iddia edildi.

İddiaya göre; Bakan Kasapoğlu’nun her ilçeye bir futbol sahası yapılması sözü sonrası ilçelerine hangi köye bu sahaların yapılacağını belirleyen AK Partili İl Genel Meclis Üyeleri, bu taleplerini Vali Kılıç’a bildirdiler. Yapılacak köylerin ihtiyaca göre Kaymakamlar tarafından tespit edilmesi gerektiğini söyleyerek gelen listeyi onaylamadığı iddia edilen Vali Kılıç’ın; “Valilik makamı gelen listeyi onay makamı değildir. İlçedeki ihtiyaca göre Kaymakamlarımız yer tespiti yapsınlar” sözleriyle ilçe kaymakamlarına görev verdiği iddia edildi.

İlçelerde köylere de muhtarlar aracılılığıyla sahaların yapılacağı müjdesini veren AK Partili İl Genel Meclisi Üyelerinin, Vali Kılıç’ın vetosu karşısında zor durumda kaldıkları iddia edildi. Vali Erkan Kılıç’ı ikna etmeleri için AK Parti İl Başkanı Suat Güner ile Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü’den istenilen yardım talebinden de sonuç alamayan AK Partili İl Genel Meclisi Üyelerinin ilçelerde söz verdikleri köyler ile karşı karşıya kaldıkları iddiası da Bolu kamuoyunda yüksek sesle konuşuluyor.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler