Bolu Fuarı 12-15 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek

Bolu Fuarı 12-15 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek Bolu Fuarı 12-15 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek
A- A+

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Alemdar, BTSO Yönetim Kurulu Üyesi Cumhur Özçelik ve SEF Fuarcılık firma yetkilisi Serdar Erdoğan, düzenledikleri basın toplantısıyla, bu yıl 12-15 Eylül 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek Bolu Fuar hakkında bilgi verdiler.

Bolu Fuarı’nın artık gelenekselleştiğini söyleyen BTSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Alemdar; “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’miz tarafından yayınlanan ulusal fuar takviminde yer alan ve geleneksel hale gelen Gıda, Tarım ve Hayvancılık ile Yapı, Mobilya ve Ev Tekstil Bolu Fuarımız, bu yıl da Sef Fuarcılık firması organizasyonunda gerçekleşecek. 12-15 Eylül 2024 tarihleri arasında yapılacak Fuar, Kalıcı Konutlar Pazar Yeri fuar alanında Bolu halkımıza ve ziyaretçilere kapılarını açacaktır. Geçen yıl 52 firmanın katıldığı, 1500’ün üzerinde markanın yer aldığını ve 60 bine yakın kişinin ziyaret ettiği fuarımıza bu yılda şu ana kadar 40 firmamız katılım başvurularını yapmıştır. Fuarımıza katılmayı düşünen diğer firmalarımızın da hızlı hareket ederek yerlerini alması konusunda desteklerini bekliyoruz. Bu yılda çok sayıda katılıma sahne olacağını beklediğimiz fuarımıza, ilimiz ve ilçelerimizde bulunan tüm kamu, kurum, kuruluşlarımız, STK’larımız ve halkımızı davet ediyoruz. Bolu iş dünyası olarak bizim önemle üzerinde durduğumuz bir konu fuardır. Çünkü ilimizin ve ülkemizin ticaretinin tanınması ve gelişmesi, firmalarımızın ürettiğini tanıtıp - satabilme noktasında fuarlar çok önemli bir konuma sahiptir. Çünkü fuarlarda ürünler doğrudan müşteriyle buluşmaktadır. Bu anlamda Ankara ve İstanbul gibi iki metropol kentin arasında son derece önemli bir konumda yer alan Bolu, fuarcılık konusunda Ülkemizin bir cazibe merkezi konumunda olabilecek bir ilimizdir. Bolu Fuarı’mızın İlimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler