Evinde ölü bulundu

Evinde ölü bulundu Evinde ölü bulundu
A- A+

Bolu’nun sevilen simalarından Vergi Dairesinden emekli Muhittin Öztürk evinde ölü bulundu.

Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde eve gelen Sevim Öztürk eşinin cansız bedeniyle karşılaştı. Maliye Müdürlüğü’nden emekli olan Muhittin Öztürk’ün hareketsiz halde yattığını gören eşi sinir krizi geçirdi. Durum 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirildi. Tabaklar Mahallesi’ndeki eve gelen ekipler Muhittin Öztürk’ün hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri tarafından Öztürk’ün cansız bedeni incelendi.

Öztürk’ün cenazesi, Borazanlar camisinde kılınan Cenaze Namazının ardından sevenlerinin dualarıyla Çakmaklar Mahallesi mezarlığına defnedildi.

12 Kasım ve 17 Ağustos Depremi sonrası kurulan kriz merkezinde aldığı görevle depremzedelerin yardımına koşan, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Saymanlık görevi yapan Muhittin Öztürk, son olarak çalıştığı Vergi Dairesinden emekli olmuştu.

Futbol ve özellikle amatör spor camiasının yakından tanıdığı Öztürk, amatör spor kulüpleri Orüsspor, Polisgücü ve Karacasusporda da aktif olarak futbol oynamıştı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler