Bolu Halkı, Türker Ateş'ten cevap bekliyor

Bolu Halkı, Türker Ateş'ten cevap bekliyor Bolu Halkı, Türker Ateş'ten cevap bekliyor
A- A+
Reklam

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyeliği ve Meslek Komiteleri seçimlerinde yaklaşık 60 isim 1 Ekim’de yarışacak. Bolu Sanayici ve Tüccarına hizmet vermek, Bolu’nun ekonomik geleceğinde söz sahibi olarak yön vermek adına yapılacak bu seçim bu yönüyle sadece Bolu Ticaret ve Sanayi Odası ve Üyelerini değil, tüm Bolu’yu yakından ilgilendiriyor.

Yanı başımızda Düzce ve küçücük Bartın illeri peş peşe oluşturdukları Organize Sanayi Bölgelerine istihdam yaratan fabrikalarla kentlerini doldururken, Bolu ise yıllardır yerinde sayıyor. Bolu merkezde sadece bir Organize Sanayi Bölgesi bulunurken onun da %80’inini de diğer kentlerin organize sanayilerinde yer bulamayan ahşap sanayi ve tekstil firmaları oluşturuyor.

Bolu’nun ekonomik gelişiminde bugüne kadar istenilen rehberliği yapamayan Bolu Ticaret ve Sanayi Odası’nın Başkanı Türker Ateş’in yeniden bu koltuğa talip olmak için aday olması özellikle Bolu sanayicisi tarafından tartışılırken, 2023 yılında yapılacak Genel Seçimler ise tartışmaya farklı bir boyut kazandırdı.

Siyasi kulislerde “2023 yılında Milletvekilliği için Bolu’da kimler aday olur” sorusu karşısında ismi Milletvekili Aday Adayı olarak geçen en net isim Türker Ateş. Öyle ki Ateş’in hangi partiden Milletvekili Aday Adayı olacağı bile tahmin edilemezken, yakın çevresinden alınan bilgiler doğrultusunda Milletvekili Aday Adayı olmasına ise kesin gözüküyor. 

Bugüne kadar bunun aksi yönünde de bir açıklama yapmayan Türker Ateş’in, 2023 yılının Ocak ayında başlayacak olan Genel Seçim Aday Adaylığı ve arkasından yaşanacak siyasi çalışma temposu nedeniyle oturamayacağı koltuğa neden aday olmak istediği ise merak ediliyor?

Bolu Sanayici ve Tüccarının Türker Ateş’ten merakla beklediği cevap ise; 2023 yılında Milletvekili Aday Adayı olup olmayacağı. Aday olmayacak Bolu Sanayi ve Ticaretinin gelişimi için mücadeleye devam edecek ise Türker Ateş’in bu seçimlerde aday olması gayet normaldir.

 Ama 2023 yılında yapılacak seçimlerde Aday Adayı olacağı için siyasi partilerin genel merkezine vereceği adaylık formuna Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı titrini yazdırmak için bu yarışa giriyorsa, o zaman Bolu Sanayicisine, Bolu Tüccarına ve özellikle Bolu Halkına karşı samimi davranmamış oluyor.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler