“Bolu için 20 yıldır neden dertlenilmiyor”

“Bolu için 20 yıldır neden dertlenilmiyor” “Bolu için 20 yıldır neden dertlenilmiyor”
A- A+
Reklam

12 Şubat’ta Necip Fazıl Kültür Merkezi’nde proje lansman toplantısı gerçekleştireceklerini söyleyen Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak, “ Neler yapacağız, sorunları nasıl çözeceğiz. Bolu ile nasıl dertlenebiliriz, 20 yıldır neden dertlenilmiyor bunu da anlatacağız” dedi.

“ÇÖZÜM ÖNERİLERİMİZ HAZIR”

Bolu’ya geldiği günden beri kamu yararına birçok çalışmaya imza atan MHP Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak “Geldiğim günden beri de kamu yararına, hiçbir olumsuzluğun içerisine girmeden tamamen Bolu’da yaşayanlara farkındalık olsun diye çalışmalar yaptık. Sabahın ilk saatlerinde esnaflarımıza siftah parası dağıttım. Yaklaşık 1 yıldır Bolu’da doğan bütün bebeklerimize 14 Bolu yazılı zıbınlar hediye ettik. Amacımız Bolu aşığı nesiller yetiştirmektir. 6 ay önce “Bolu’ya Sahip Çıkıyorum” diye bir proje gerçekleştirdik. İnanılmaz talep geldi. Bir çok data var elimde. Hangi mahallede ne eksik, vatandaşlar neden şikayetçi bunları biliyorum. Bu sorunları nasıl çözebiliriz konusunda da uzman kadroyla güzel bir ekiple çözüm önerilerini de hazırladık. 12 Şubat’ta Necip Fazıl Kültür Merkezi’nde proje lansman toplantısı gerçekleştireceğiz. Neler yapacağız, sorunları nasıl çözeceğiz. Bolu ile nasıl dertlenebiliriz, 20 yıldır neden dertlenilmiyor bunu da anlatacağız” ifadelerini kullandı.

“LİSTEMİZİ FAYDA SAĞLAYACAK KİŞİLERDEN OLUŞTURMAYA ÇALIŞTIK”

Ekip içerisinde parti gözetmeksizin her kesimden insanın olduğunu belirten ve Bolu için büyük sürpriz olacağını vurgulayan Durak sözlerini şu şekilde sürdürdü: “İl Başkanlığı görevi sürecinde hep bir farklılık yaptık. Bolu ile ilgili çalışmak lazım. Doğru insan dürüst insan olmak lazım. Ben kendimi ne kadar anlatırsam anlatsam yeterli olmaz. Beni bir başkasının anlatması lazım. Belediye meclisi kadrosunu da oluştururken, bu düşünce ile hareket ettim. Kişinin siyasi görüşü, vatan haini olmadığı sürece, devlet ebet müddet anlayışı olduğu sürece benim hiçbir sıkıntı yok. İşte kadroları bu şekilde oluşturduk. Ekibimin içerisinde Milliyetçi Ülkücü Harekete gönül vermiş insanlar da var, CHP’nin değerlerine inanmış ama sonuç olarak hedef noktasında birleştiğimiz veya AK Parti’nin içerisinden de aynı şekilde doğru dürüst bir şeylere fayda sağlayacak kişilerden oluşturmaya çalıştım. Çok katma değerli isimler var. Bunlar sürpriz olacak. Listelerimizi Şubat ayının 17’si, 18’i gibi açıklamayı düşünüyoruz.”

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler