Bolu İtfaiyesi Aydın'a desteğe gitti

Bolu İtfaiyesi Aydın'a desteğe gitti Bolu İtfaiyesi Aydın'a desteğe gitti
A- A+
Söke ilçesinde Kipaş Kağıt Fabrikası’nda Cuma günü akşamüzeri başlayan yangın halen söndürülemezken, Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri de çalışmalara destek veriyor.
Bölgenin en güçlü itfaiye teşkilatlarından olan Bolu Belediyesi İtfaiye Teşkilatı, geçtiğimiz Cuma günü Aydın’ın Söke ilçesindeki Kipaş Kağıt Fabrikası’nda meydana gelen ve aradan geçen 4 güne rağmen halen söndürülemeyen yangına destek için ekip gönderdi.
Gelen destek talebi ile vakit kaybetmeden 1 araç 2 personel ile yola çıkan ve hızla Söke’ye ulaşan Bolu’nun kahraman itfaiye erleri, 23 ilden gelen takviye ekiplerle birlikte Avrupa’nın en büyük kağıt fabrikalarından biri olan fabrikada yangın söndürme çalışmalarına destek veriyor.
Bolu Belediyesi İtfaiye Teşkilatı, daha önce de birçok ilde meydana gelen orman yangını, sel, deprem gibi birçok afette de canla başla görev yaparak, Bolu’yu gururlandırmıştı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler