Bu şerefsiz Bolu’da yaşıyorsa tutuklansın..!

Bu şerefsiz Bolu’da yaşıyorsa tutuklansın..! Bu şerefsiz Bolu’da yaşıyorsa tutuklansın..!
A- A+

Sosyal medya platformu X’de Makadon adlı hesapta yayınlanan bir paylaşımda; Bolu’da yaşadığı iddia edilen bir şahsın Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün resmini ayaklarının altına aldığı ve Anıtkabir'i hayvan çiftliğine dönüştüreceğini söylediği bir paylaşımı takipçileriyle paylaştı. Paylaşımın ardından da tepkiler peş peşe geldi.

Sosyal medya platformlarından yapıldığı iddia edilen paylaşıma ve “Mert Han” isimli kullanıcıya yaptığımız araştırmalar sonucu ulaşamazken, bu aşağılık paylaşımı güvenlik güçlerinin dikkatine sunuyoruz.

Sosyal medya platformu X’de Makadon isimli kullanıcı tarafından; “Bolu'da yaşayan bir şahıs Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ayaklarının altına aldı, Anıtkabir'i hayvan çiftliğine dönüştüreceğini paylaştı” ifadeleriyle tüm Türkiye’ye duyurduğu paylaşımla ilgili ilgili mercilerin gerekli çalışmayı yapması bekleniyor.

Cumhuriyet kenti Atatürk’ün şehri Bolu’da böyle bir şeref yoksununun olup olmadığının ortaya çıkarılması gerekirken, Makadon isimli kullanıcının yaptığı paylaşımındaki iddianın araştırılmasını Bolu Halkı talep ediyor.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler