Bolu uyuyor, Düzce Abant’a dayandı

Özel Haber
Bolu uyuyor, Düzce Abant’a dayandı Bolu uyuyor, Düzce Abant’a dayandı
A- A+
Reklam

Deprem sonrası il olan eski ilçemiz Düzce’nin Abant sevdası bitmiyor. Sinekli Yaylası Abant arasında ağaç katliamı yapılarak mevcut yolun genişletme çalışmalarına başlayan Düzce, yolun kalitesini arttırıyor. Ağaç katliamı yapılarak açılan yol için Düzce tarafında hummalı bir çalışma sürüyor.

Düzce Safari Off Road Kulübü Başkanı Mehmet Albayrak’ın facebook paylaşımında da görüleceği üzere; Sinekli Yaylası ile Abant arasında geniş bir yol açılıyor. Bu şekilde önceden sadece arazi araçlarının kullanabildiği eski yolu, kaliteli bir yol haline getirmek isteyen Düzcelilerin bundan sonraki adımları da Abant’ı kendilerine bağlamak mı olacak merak ediliyor.

Yeni açılacak yol ile Düzce ve Abant arasındaki fiziki uzaklık asgariye indirilmiş olacak ve bundan sonraki süreçte de Abant; Düzce’nin mi? Bolu’nun mu tartışmalarının yaşanacağı ise kaçınılmaz olacak.

Bolu’daki siyasilerin, etkili ve yetkililerin tüm bu yaşananları görmezden gelmeleri; Düzce’nin bir yandan Sinekli Yaylası üzerinden Abant’a, diğer taraftandın da Yığılca üzerinden Yedigöller’e yaklaşma çabalarının tamamen bu iki turizm merkezini kendilerine bağlama çabası olduğu Bolu kamuoyunda iddia ediliyor.

Bolu Halkı artık siyasilerin, etkili ve yetkililerin Bolu’nun hakkına sahip çıkmalarını istiyorlar. Ve Bolulu siyasiler uyurken, Düzce yol alıyor..!

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler