Çarıkçı'yla siyasi hesaplaşma mı?

Çarıkçı'yla siyasi hesaplaşma mı? Çarıkçı'yla siyasi hesaplaşma mı?
A- A+
Reklam

Bolu’nun kalkınmasında lokomotif sektör olarak turizmi ilan eden yetkililerin, uygulamalarıyla adeta turizm yatırımcısına zulüm ediyorlar. Bunun en net örneği ise Paşaköy Mahallesi’ndeki Hampton By Hilton Otel’de yaşanıyor.

Ciddi bir yatırımla Hilton Oteller zinciri gibi önemli bir markayı Bolu’ya kazandıran Bolu’nun saygın işadamlarından Necip Çarıkçı’ya ait olan Hampton By Hilton Otel, Bolu Belediyesince görmemezlikten gelinerek Belediyenin asli görevi olan yol ve kaldırım hizmetinden bile faydalanamıyor.

Necip Çarıkçı’ya ait Hampton By Hilton Hilton Otel’in bulunduğu Paşaköy Mahallesinde ana ve ara güzergâhların tamamına yakınında alt yapı ve kaldırım çalışmasını bitiren Bolu Belediyesi, Hilton Oteli adeta cezalandırıyor.

Otelin önünde ve yanında 17 metrelik yol bulunmasına karşılık, Bolu Belediyesi buralarda kaldırım ve tretuvar çalışması yapmadığı için lüks Otel, tarlanın ortasında gibi duruyor. Bu hizmetleri alamayan Otel sınırları belirli olmadığı için de Otel etrafına duvar ya da çit yapamıyor. Otele gelen müşteriye etrafı duvarlarla çevrili bir park alanı hizmeti bile veremeyen Otel, müşterilerin güvenlik şikâyetiyle sık sık karşılaşıyorlar.

İl dışından gelen turistler ve yapılan organizasyonlarla ilimizden çok sayıda ve de çok önemli misafirleri ağırlayarak bir anlamda Bolu’nun vitrini haline dönüşen Bolu Hilton Otel’in etrafından gerekli yol ve kaldırım düzenlemesi yapmayan Bolu Belediyesi’nin bu tavrı turizm yatırımcısına eziyet olarak görülüyor.

Paşaköy Mahallesinin tümünde yol ve kaldırım çalışmasını bitiren Bolu Belediyesi’nin; milyon liralar harcayarak, her türlü zorluklara rağmen Hilton Oteller zinciri gibi önemli bir markayı Bolu’ya kazandıran Bolu’nun saygın iş adamı Necip Çarıkçı’nın Otelinin bulunduğu alanda yol ve kaldırım çalışması yapmamasına anlam verilemiyor.

Bolu Belediyesi’nin bu tavrının AK Parti kimliğiyle bilinen ve geçmiş dönemde aynı partiden Bolu Belediyesi Meclis Üyeliği yapan Çarıkçı’nın siyasi kimliği nedeniyle Belediyenin bu tavrı sergilediği kamuoyunda iddia ediliyor.

Resim Altı: Bolu Belediyesi kendi İmar Palanında işli olan 17 metrelik yolları oluşturduğunda hem Mahalle Halkının hem de Hampton By Hilton Otelin yaşadığı sıkıntı ortadan kalkacak.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler