Bolu'da pazarcılar sessizlik kararı aldılar

Bolu'da pazarcılar sessizlik kararı aldılar Bolu'da pazarcılar sessizlik kararı aldılar
A- A+

Hafta sonu gerçekleşecek YKS sınavında ter dökecek binlerce Bolulu gençlere başarılar dileyen Türkiye Sebzeciler Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Bolu Manavlar ve Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Altındal, sınav günü saat 14.00'e kadar pazarlarda yüksek sesle ürün satılmayacağını açıkladı.

Bolulu Manav ve Pazarcı Esnafı yine sosyal bir sorumluluk örneği göstererek, hafta sonu geleceklerine yön vermek için YKS sınavında ter dökecek binlerce gencin sınavlarını etkilememek için, sessizlik kararı aldı.

Alınan kararı hem esnaf hem de Bolu Halkı ile paylaşan Türkiye Sebzeciler Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Bolu Manavlar ve Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Altındal; “Bu hafta sonu Cumartesi ve Pazar günü YKS sınavı olması sebebiyle saat 14.00'e kadar yüksek sesle ürün satılmayacaktır. Esnafımıza anlayışınızdan dolayı teşekkür eder, hayırlı işler dileriz” dedi.

Sınav öncesi gençlere de başarılar dileyen Başkan Altındal; “Sevgili gençler, pazarcılar olarak sizleri çok seviyoruz. Hafta sonu gireceğiniz sınavda başarılı olacağınızdan hiç kuşkumuz yok. Olur da sınavınız iyi geçmez ise unutmayın ki bu, dünyanın sonu değil. Rabbim hepinize zihin açıklığı versin. Tüm gençlerimize sınavda başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler