Özgür Yıldız Annesini kaybetti

Özgür Yıldız Annesini kaybetti Özgür Yıldız Annesini kaybetti
A- A+

Bolu Belediyesi iştiraki BOLTUR A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Yıldız, annesini kaybetti.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın, Milletvekilliğinden bu yana yakın çalışma arkadaşı olarak yol yürüyen ve üstlendiği görevlerdeki başarısıyla da Boluluların yakından tanıdığı sevilen isim Özgür Yıldız, annesi Fatma Yıldız’ı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyor.

Bir süredir yakalandığı amansız hastalıkla mücadele eden Fatma Yıldız, dün Bolu’daki evinde vefat etti. 

BOLTUR A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Yıldız’ın annesi Fatma Yıldız’ın cenazesi 7 Haziran Cuma günü (bugün) Mudurnu ilçesine bağlı Yeniceşıhlar (Yeniceşeyhler) Köyünde Cuma Namazına müteakip kılınacak Cenaze Namazı sonrası Yeniceşıhlar Köy Mezarlığına defnedilecek.

Cenaze törenine gitmek isteyenler için saat 10:30 da Borazanlar cami önünden otobüs kaldırılacak.

www.bolupostası.com Gazetesi olarak merhume Fatma Yıldız teyzemize Allah’tan rahmet, BOLTUR A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Yıldız nezdinde Ailesi ve sevenlerine sabırlar diliyoruz. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler