Bolu'daki hastanelere 393 personel alınacak

Bolu'daki hastanelere 393 personel alınacak Bolu'daki hastanelere 393 personel alınacak
A- A+
Reklam

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından geçtiğimiz günlerde açıklanan Sağlık Bakanlığına 85 bin personel alımı yapılacak açıklaması sonrası illerin kadro ve branş dağılımları da belli oldu.

Buna göre Sağlık Bakanlığı tarafından Bolu’daki kurumlarda görevlendirilmek üzere 2022 yılı için 45/A maddesine göre 393 Sözleşmeli Sağlık Personeli atayacak.

Bakanlık tarafından yapılan açıklamada; 209 Tıbbi Sekreter, 16 Ebe, 15 Fizyoterapist, 64 Hemşire 14 İlk ve Acil Yardım Sağlık Teknikeri olmak üzere çeşitli branşlarda toplam 393 sözleşmeli personel alınacak.

Başvuru ne zaman?

Bakanlığın bu alımlar için başvuru tarihleri ve şartları ise önümüzdeki günlerde yayınlanacak. Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı detayları, başvuru kılavuzunun açıklanması ile birlikte belli olacak. Kılavuzda başvuru tarihleri ve şartları ayrıntılı bir şekilde yer alacak.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler