Kuralar çekildi, Cumartesi açılıyor

Kuralar çekildi, Cumartesi açılıyor Kuralar çekildi, Cumartesi açılıyor
A- A+

Sümer Mahallesi Semt Pazarı’nın taşınması 30 Ekim Cumartesi günü tamamen gerçekleşiyor. Semt Pazarının kurulduğu mevcut sokakta yaşanan sorunlar ve şikayetler sonrası taşınması kararlaştırılan ve Tepecik Mahallesinde her iki mahalleye de hitap edecek şekilde planlanırken, yeni kurulan Pazar alanının da konutlara uzak uzak olması yeni tartışmalara yol açmıştı.

Yaklaşık iki ay önce bitmesine ve taşınacağının ilan edilmesine karşılık esnaf ve vatandaşın yeni Pazar yerine gitmemesi nedeniyle taşınamayan Pazar, 29 Ekim Cumartesi günü resmen taşınacak.

Bolu Manavlar Odası tarafından dün yapılan kura çekimiyle esnafın yerleri belirlendi. Kura çekimi öncesi Bolu Manavlar Odası Başkanı Albay Tatü tarafından yaşanan tartışmalara son vermek için esnaf arasında yeni Pazar yerine taşınıp taşınılmaması konusu oylandı. Yapılan oylama sonucu esnafın büyük bir kesimi yeniz Pazar yerine taşınılmasından yana olumlu oy kullanınca kura çekimi işlemi gerçekleştirildi.

Mehmet Çoban Tepecik-Sümer Semt Pazarı’nın bu haftadan itibaren açılacağını söyleyen Bolu Manavlar Odası Başkanı Albay Tatü; “Mehmet Çoban Tepecik Sümer Semt Pazarımızın kurasını çektik. Allah izin verirse bu hafta cumartesi günü tezgahlarımızı açacağız. Pazarımızın kurulmasını sağlayan esnaf dostu, Sayın Belediye Başkanımız Tanju Özcan’a, Belediye Meclis Üyelerine, Tepecik Mahallesi Muhtarı Mehmet Çetin'e, Sümer Mahallesi Muhtarı Mehmet Şentürk’e esnaflarım ve şahsım adına teşekkür ederim. Esnaflarımıza ve Mahalle sakinlerimize hayırlı, uğurlu olsun. Allah kazasız belasız, hayırlı işler nasip etsin” dedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler