Bolu’dan destek ekiplerimiz yol çıktı

Bolu’dan destek ekiplerimiz yol çıktı Bolu’dan destek ekiplerimiz yol çıktı
A- A+
Reklam

Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan ve toplamda 10 ili etkileyen 7,4 büyüklüğündeki deprem nedeniyle Bolu’dan da arama kurtarma çalışmalarına yardımcı olmak amacıyla arama kurtarma ekipleri sarsıntıdan etkilenen illere sevk edildi.

Bolu AFAD 17 personel, 5 araç, 3 ambulansla yola çıktı

Bolu'dan arama kurtarma çalışmalarına destek için İl Afet ve Acil Durum Müdürü Cengiz Çavuş ile 8 personel, 2 araç, 3 ambulans, 3 UMKE aracı ve 9 personel yola çıktı.

Bolu Belediyesi kurtarma aracı yolladı

Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nden oluşturulan bir ekip de sabah saatlerinde deprem bölgesindeki çalışmalara destek vermek için yola çıktı. Bolu İtfaiye Müdürü Hüseyin Kazlı, “Adana bizim sorumluluk bölgemiz. Ondan dolayı tam donanımlı 1 ekip oluşturduk. Kurtarma aracını ekip olarak gönderiyoruz. Eğer talep olursa ikinci bir ekip daha göndereceğiz. Bunun yanında uydu cihazı verdik” dedi.

Tanju Özcan, “Tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Büyük bir felaket yaşandı. 10 il de etkili oldu. Şuana kadar ölü ve yaralı sayısını bilmiyoruz. Ama siz hızlı bir şekilde irtibata geçmişsiniz. Ben de o bölgedeki belediye başkanları ile görüştüm yardımcı olmamız gereken bir konu olursa bütün birimlerimiz aracılığıyla yardımcı olacağız” diye konuştu.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler