Reklam

Bolulu Hamza'ya Türkiye'den destek yağdı

Bolulu Hamza'ya Türkiye'den destek yağdı Bolulu Hamza'ya Türkiye'den destek yağdı
A- A+

TV8 ekranlarında yayınlandığı ilk günden bu yana her sezon izleyici rekorları kıran Masterchef Türkiye Yarışması, bu sezona eski yarışmacılarını stüdyoya getirerek sürpriz bir şekilde başlangıç yaptı.

Yarışmacının en renkli sunucularından Şef Mehmet Yalçınkaya’nın Bolulu olması nedeniyle ilimizde çok sayıda vatandaşın yakından takip ettiği programa ve ardından Türkiye gündemine Bolulu Şef Hamza Mercimek damgasını vurdu.

Aslen Mengenli olan 2021 yılının iddialı yarışmacılarından Hamza Mercimek’in yaşadığı ciddi sağlık sorunu nedeniyle stüdyoya gelemediği anlaşılınca kendisiyle görüntülü bağlantı yapıldı.

Milyonlarca insanın takip ettiği programda yaşadıklarını anlatan Mercimek, "Çok zor bir durum. Yaklaşık iki ay önce yan ağrılarımdan dolayı acile gittim ve hemen diyalize bağlayacaklarını söylediler. Yaklaşık bir ay hastanede yattım ve böbreklerimi maalesef kurtaramadık. İki böbreğim de iflas etti. Şu an haftanın üç günü diyaliz tedavisi alıyorum" dedi.

Hamza sözlerine; "Çok zor bir şey ama tedavisi olan bir şey. Annem beni doğurdu, annem bana can verecek. Böbreğinin birini bana veriyor. Ameliyat hazırlıklarına başladık. İnşallah güzel olacak" diye devam etti.

Bu açıklamaları stüdyodaki şefler ve yarışmacı arkadaşları gözyaşlarıyla izlerlerken programın ardından tüm Türkiye’den Hamza’ya destek mesajları yağdı. Binlerce insan Bolulu Şef Hamza Mercimek’in sosyal medya hesabına girerek geçmiş olsun dilekleri ve destek mesajları yazarken, destek veren isimler arasında çok sayıda ünlü isim de yer aldı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler