Bolulular, Seben'de buluşacak

Bolulular, Seben'de buluşacak Bolulular, Seben'de buluşacak
A- A+
Reklam

Bu yıl 3’üncüsü düzenlenecek olan Seben Doğa ve Su Sporları Etkinlikleri 30 Temmuz Pazar günü gerçekleştirilecek. Seben (Taşlıyayla) Gölü kıyısında bulunan Seben Göl Evinde yapılacak etkinlik saat; 11;00’da başlayacak. 

Solaklar Yaylası Mevkii Seben Göl Evindeki program 30 Temmuz Pazar günü yapılacak. Program için Bolu’dan, eski itfaiye binasının bulunduğu alandan saat 09:30’da otobüs kaldırılacak.

Seben Kaymakamlığı, Seben Belediyesi, Seben Derneği ve Bolu Belediyesinin desteğiyle yapılacak olan Seben Doğa ve Su Sporları Etkinliğinde yöresel sanatçı konseri, kano etkinliği, çeşitli oyunlar ve etkinlikler yer alacak. 

Kısıtlı imkanlarına rağmen gerek Elma Festivali gerekse de Doğa ve Su Sporları Etkinlikleri ile başta Sebenliler olmak üzere tüm Boluluların ihtiyacı olan sosyal etkinlikleri yapmak için özen gösteren Seben Belediye Başkanı Fatih Kavak, tüm Boluluları Doğa ve Su Sporları Etkinlikleri ne davet etti.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler