Cavit Demir vefat etti

Cavit Demir vefat etti Cavit Demir vefat etti
A- A+
Reklam

Bolu'da açtığı Özel Çağsu ve Özel Fatma  Hatun Hastaneleri ile başta Bolulular olmak üzere bölgenin bu alandaki en büyük eksiğini kapatan iş insanı Cavit Demir hayatını kaybetti.

Yaklaşık 1 buçuk senedir yakalandığı pankreas kanseri ile mücadele eden 55 yaşındaki Cavit Demir, bugün yoğun bakıma aldırılmıştı. İş insanı Cavit Demir, bu akşam saatlerinde vefat etti.

Cavit Demirin cenazesi 29 temmuz cumartesi saat 14:00 de bolu özel çağsu hastanesi önünde yapılacak tören sonrası  ikindi namazına müteakip yukarı soku mahallesi camiinden kılıncak cenaze namazı  sonrası yukarı soku  mezarlığına defnedilecektir.

www.bolupostası.com Gazetesi olarak değerli büyüğümüz Cavit Demir'e Allah'tan rahmet; kıymetli eşi Fatma Demir nezdinde Ailesine, Özel Bolu ve Düzce Çağsu, Özel Fatma  Hatun Hastaneleri Ailesine sabırlar diliyoruz.  

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler