Bolu'nun sevilen ismi vefat etti

Bolu'nun sevilen ismi vefat etti Bolu'nun sevilen ismi vefat etti
A- A+

Bolu’da ticaret, sanat ve cemiyet hayatının renkli isimlerinden Ahmet Şerafettin Şenyüz, 90 yaşında vefat etti.

Bolu Abant Ambarının kurucularından olmasının yanında Bolu’da ticari hayatta bir çok ilklere imza atan Şenyüz; Bolu'da ilk spor toto bayisi, Jet Turizm Seyahat firmasının Bolu şubesi ve Belediye meydanında Bolu'nun ilk akaryakıt istasyonu sahibi olarak Bolu ticareti hayatında iz bırakan işlere imza atmıştı.

Bolu’nun eski Gazetelerinden olan bolununsesi Gazetesinde de 1992 yılından bugüne kadar "Fani Dünya'ya Devam" köşesinde Ramazan aylarında Bolu’da bir yıl boyunca vefat eden kişileri yayınladığı köşe yazısıyla da basın sektöründe bir ilke imza atan Ahmet Şerafettin Şenyüz, Türk Sanat Müziği Korolarında da çaldığı enstrümanlarla müzik alanında da birçok etkinliklerde Bolu Halkının karşısına çıkmıştı.

www.bolupostası.com internet haber gazetesi olarak Bolu’nun önemli değerlerinden olan merhum Ahmet Şerafettin Şenyüz’e Allah’tan rahmet, Ailesi ve sevenlerine sabırlar diliyoruz.

 Cenaze ilanı; 

       Çayır köyü halkından Bolu esnaflarından (Merhum) Mehmet ve (Merhume ) Meliha ŞENYÜZ’ün oğlu, (Merhume) İsmet ŞENYÜZ ve (Merhume) Nimet ALP’in kardeşi, (Merhume) Vildan ŞENYÜZ’ ün eşi, Cengiz ŞENYÜZ, Sevil GÜREŞİR ve Sibel YÜCEL’ in babaları, Zafer GÜREŞİR ve Ercan YÜCEL’ in kayınpederi, Bolu Abant ambarı kurucusu; Ahmet Şerafettin ŞENYÜZ Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. 

        Cenazesi bugün Siteler caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Çığırtkanlar mezarlığına defnedilecektir.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

1 yorum yapılmış

  • Ekrem Kesmen (1 yıl önce)
    Mekanı cennet olsun. Ailesine ve sevenlerine başsağlığı dilerim.
    0
    0
    Yanıtla
Manşet haberler