Hükümet Konağının yer teslimi yapıldı

Hükümet Konağının yer teslimi yapıldı Hükümet Konağının yer teslimi yapıldı
A- A+
Reklam

Seben Belediye Başkanı Fatih Kavak, Seben’de İçişleri Bakanlığı tarafından yaptırılacak olan Hükümet Konağı’nın inşaat ihalesinin tamamlanmasının ardından yüklenici firmaya da yer tesliminin yapıldığını duyurdu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan teslim işleminin tamamlandığını dair aldığı bilgiyi sosyal medya hesabından Sebenlilere müjde olarak duyuran Kavak, Bakan Soylu’nun da selamını hemşerilerine iletti.

Konu ile ilgili yaptığı paylaşımda Seben Belediye Başkanı Fatih Kavak; 

“Seben’imize Müjde...

2019 Yerel Seçimleri öncesi İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu'dan sözünü aldığımız Hükümet Konağının ihalesi gerçekleştirilerek, yer teslimi yüklenici firmaya yapıldı.

Seben’imize hizmet etmek noktasında bize her daim destek veren Bolu Valimiz Sayın Erkan Kılıç'a, İlçe Kaymakamımız Tuğçe Orhan'a, Bolu AK Parti Milletvekillerimiz Sayın Arzu Aydın ve Sayın Fehmi Küpçü'ye, Bolu AK Parti İl Başkanımız Sayın Suat Güner'e, Seben AK Parti İlçe Başkanımız Sayın Fehmi Çınar'a, Seben İl Genel Meclisi Üyelerimiz Sayın İsmail Akman ve Hüseyin Özçelik'e ve tabi ki Seben’in yeri bende ayrı diyerek memleketimize selam gönderen İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu'ya çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler