Kuruluş yıldönümüne özel çekiliş yapıyorlar

Kuruluş yıldönümüne özel çekiliş yapıyorlar Kuruluş yıldönümüne özel çekiliş yapıyorlar
A- A+
Reklam

2017 yılında Bolu’da kurulan yerli markamız ve Bolu’dan dünyaya açılan yüz akımız Rayess Çikolata kuruluşunun 5’nci yılını kutluyor.

Genç ve girişimci bir ekibin hayali olarak ortaya çıkan Rayess çikolata, 5 yılı gibi kısa bir sürede tüm Türkiye’de önemli alışveriş merkezlerinde isminden söz ettirmeyi başarırken, dünya pazarına da girmeye hazırlanıyor.

Sektördeki özellikle yabancı menşeili firmalarla rekabet edecek bir konuma gelerek, emin adımlarla yolunda yürüyen Rayess Çikolata, 5’ici kuruluş yıldönümün coşkusunu da müşterileriyle yaşamak için bir çekiliş düzenliyor.

Rayess Çikolata müşterileri yaptıkları alışveriş sonrası hem midelerini muhteşem bir lezzetle ödüllendirecekler hem de birbirinden güzel hediyelerin sahibi olma fırsatını yakalayacaklar.

Yaptıkları çekiliş ile talihlilere çeşitli hediyeler sunacaklarını söyleyen Rayess Çikolata Yönetim Kurulu Başkanı Safa Özçelik, çekilişin ilk biletini de kendisi kutuya atarak tüm müşterilere şans diledi.

Sektörde ciddi bir geçmişe sahip firmaların arasından bir Bolu markası olarak müşterilerinden çok olumlu dönüşler almanın heyecanı ve sevincini yaşadıklarını söyleyen Özçelik; “Öncelikle Bolu Halkı olmak üzere Türkiye’nin çeşitli yerlerindeki müşterilerimiz Rayess Çikolatayı bir ihtiyaç haline getirdi. Gerek hediyelerinde gerek evlerinde gerçek çikolatanın keyfini çıkarıyorlar. Geçtiğimiz 5 yılda aldığımız bu olumlu geri dönüşlerin çok daha uzun yıllar devam etmesini temenni ediyorum. 5’nci kuruluş yıldönümümüzü kutlamanın heyecanını müşterilerimizle de paylaşmak için düzenlediğimiz çekilişe katılan müşterilerimize bol şans diliyorum” dedi.

Resim altı: Rayess Çikolatanın genç ve başarılı Yönetim Kurulu Başkanı Safa Özçelik, kuruluşlarının 5'nci yılına özel düzenledikleri çekilişe, tüm Bolu Halkını davet etti.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler