Bolu’nun sevilen Müdürü emekli oldu

Bolu’nun sevilen Müdürü emekli oldu Bolu’nun sevilen Müdürü emekli oldu
A- A+
Reklam

Diyanet İşleri Başkanlığında başladığı memuriyet hayatına Bolu Belediyesi Mezarlıklar Müdürü olarak uzun yıllar devam ettikten sonra AFAD İl Müdür Yardımcısı olarak Bolu ve Bolululara hizmet eden İbrahim Sarıdoğan, 35 yıllık memuriyet hayatını noktaladı.

Özellikle Bolu Belediyesi Mezarlıklar Müdürü olarak görev yaptığı yıllarda başta Şehitler Mezarlığı olmak üzere il merkezindeki mezarlıkların düzenlenmesi ve ses sistemi ile dini günlerde Mevlit okutulmasına öncülük eden Sarıdoğan, AFAD’taki görevinde de çok sayıda Bolululara yardım eli uzatmış ve afetler noktasında Bolu Halkının bilinçlenmesi için sayısız eğitim çalışması yapmıştı.

Memuriyet hayatına 35 yıl sonra emekli olarak nokta koyan ve farklı bir alanda Bolululara hizmet etmek için kolları sıvayan AFAD İL Müdür Yardımcısı İbrahim Sarıdoğan, Bolululardan helallik istedi.

Emekliye ayrılması nedeniyle bir açıklama ve veda mesajı yayınlayan İbrahim Sarıdoğan; “Kıymetli dostlarım büyüklerim ve küçüklerim; 11 Ekim 1988 tarihinde Diyanet İşleri Başkanlığı’nda başlamış olan ve Devletimizin çeşitli kademelerindeki memurluk görevim, bugün itibari ile sona ermiş olup kendi isteğimle emekliye ayrılmış bulunmaktayım. Bu 35 yıllık memuriyet hayatım boyunca kurum aidiyet ve mensubiyetine yakışmayacak hiçbir hareket içinde bulunmamaya özen gösterdim. “Halka hizmet Hakk ‘a Hizmettir” düsturuyla çalışmaya gayret ettim. Hiçbir zaman bu görev benim görevim değil demedim. Şahsıma tevdi edilen her görevi en iyi şekilde yapmaya çalıştım. Yeri geldi maalesef iftiraya da uğradım ama ben devletimin yanından asla ayrılmadım devletime asla ihanet etmedim. Bu süre zarfında teşriki mesaide bulunduğumuz tüm arkadaşlarıma ve Beni tanıyan tüm dostlarıma sağlık afiyet diliyorum. Hakkınızı helal ediniz” ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler