Bolu’nun Sultanları hazırlıklarını sürdürüyor

Bolu’nun Sultanları hazırlıklarını sürdürüyor Bolu’nun Sultanları hazırlıklarını sürdürüyor
A- A+

Dünyanın en zorlu ligi "Sultanlar Ligi" hedefi ile sezon hazırlıklarını sürdüren Bolu'nun Sultanları Bolu Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, KFC Kadınlar 1. Liginin başlamasına sayılı günler kala temposunu arttırdı.

İş insanı Abdullah Onur’un Kulüp Başkanı olmasının ardından oluşan yeni yönetim çok kısa sürede takımı hem oyuncu hem de teknik kadro açısından sıfırdan kurarken, birbiri ardına yapılan transferler ise Türkiye voleybol camiasında şimdiden Bolu Belediyesporun konuşulmasına neden oldu.

2. etap kamp hazırlıklarına verilen 3 günlük izinin ardından yeniden başladı. Bolu'da voleybol coşkusunu yeniden yaşatmak isteyen Bolu Belediyespor, baş antrenör Gökhan Çokşen yönetiminde sürdürüyor.

Başantrenör Gökhan Çokşen yönetiminde günden çift antrenmanla çalışmalarını sürdüren kırmızı beyazlılar, 2. etap kamp çalışmalarına başladılar.

1 aydır yoğun geçen kamp dönemini oldukça verimli geçiren Bolu'nun Sultanları, kadrosunu önemli isimlerle güçlendirirken, Sultanlar Ligi hedefi ile temposunu arttırdı. Eylül ayı içinde bir kaç hazırlık maçı yaparak KFC Kadınlar 1. Ligine hazır başlamak isteyen Bolu Belediyespor Kadın Voleybol takımımız, yapacağı 1 yabancı ve bir kaç yerli oyuncu ile kadrosunu daha da güçlendirileceği ifade edildi.  

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler