“Boluspor Sportif A.Ş. kurulmalı”

“Boluspor Sportif A.Ş. kurulmalı” “Boluspor Sportif A.Ş. kurulmalı”
A- A+

Bolu ile ilgili çözüm odaklı ortaya koyduğu etkileyici projeleriyle adından sık sık söz ettiren AK Partili Bolu Belediye Meclis Üyesi Dr. Selami Konyalıoğlu, Boluspor Başkanı Savaş Abak ve Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarının dışında Bolu’da etkili ve yetkili isimlerin umursamadığı “Boluspor’un geleceğine” yönelik projesini kamuoyuyla paylaştı.

Kendi birikimlerinden ve Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarının özverisiyle iki sezonda adeta bir serveti Boluspor için gözlerini kırpmayan Başkan Savaş Abak ve Yönetim Kurulu’nun gelecek sezon takımın başında olup olmayacakları sorusunun tartışıldığı bu günlerde Konyalıoğlu’nun çözüm önerisi dikkat çekti.

İyi bir Boluspor taraftarı olan Bolu Belediyesi Meclis Üyesi Dr. Selami Konyalıoğlu, Boluspor’un yaşadığı maddi sıkıntının, kurulacak Boluspor Sportif A.Ş. ile sona ereceğini söyledi.

Sportif A.Ş.’nin hangi şartlarla kurulmasını da madde madde açıklayan Konyalıoğlu, bu devirde de önceliğin Boluspor Başkanı Savaş Abak’ın olması gerektiğini ifade etti.

Bolu Belediyesi Meclis Üyesi Dr. Selami Konyalıoğlu yaptığı açıklamada; “BOLUSPOR SPORTİF A.Ş kurulmalıdır. Bu Sportif A.Ş.'ne; A takım tüm sportif hakları, futbolcuları ve çalışanları ile birlikte devredilmelidir. Boluspor Sportif A.Ş., Boluspor tesislerinde kiracı olarak bulunmalı ve buradan başka bir yere ve ile taşınamamalıdır. Bu yapıyı alan kişi veya kurum; yıllık TFF 1. ligdeki her bir sezon için Boluspor Kulübüne alt yapıda kullanılmak üzere 500 bin dolar, Süper Lig’deki her bir sezon için 750 bin dolar, TFF 2. ligdeki her bir sezon için 250 bin dolar ücret ödemelidir. Bu yapıyı alan kişi veya kurum, Boluspor'un 2 yıldan fazla TFF 1. Lig'den altta bir ligde yer alması halinde bu yapıyı Boluspor Kulübüne sıfır borçla geriye vermeyi taahhüt etmeli. Ve Benim teklifim, eğer kendisi kabul ederse bu A.Ş.’nin devrinde öncelik Sayın Başkan SAVAŞ ABAK'A tanınmalı” diye konuştu.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler