Bolu'yu Gaziantep'te bu düğün buluşturdu

Bolu'yu Gaziantep'te bu düğün buluşturdu Bolu'yu Gaziantep'te bu düğün buluşturdu
A- A+

Gaziantep’te hafta sonu gerçekleşen düğün töreni için Bolu’dan çok sayıda isim Gaziantep’e adeta çıkartma yaptı.

İlimizin sevilen esnaflarından Cafer Usta Tesislerinin sahibi Abdulrahim ve Leyla Uzunoğlan’ın oğulları, yine ilimizin genç ve başarılı iş insanı TİŞAD Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Uzunoğlan’ın kardeşi Reşat Uzunoğlan ile Bolu sanayisinin köklü ve sevilen esnaflarından Rafet Kırcalı ve Güler Kırcalı’nın kızları Beray, Gaziantep’te düzenlenen muhteşem düğünle dünya evine girdiler.

Ünlü Türk Halk Müziği Sanatçısı İzzet Yıldızhan’ın birbirinden hareketli parçalarla sahne alarak renk kattığı düğün töreninde, Uzunoğlan ve Kırcalı Ailelerinin akrabaları ve sevenleri de yalnız bırakmayarak Reşat ve Beray’ın bu mutlu günlerine şahitlik ettiler.

www.bolupsotası.com Gazetesi olarak Reşat ve Beray çiftine Allah’tan iki cihan saadeti dilerken, Uzunoğlan ve Kırcalı Ailelerini de tebrik ediyoruz. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler