"Bre çapsız, bre densiz, bre hadsiz ..."

A- A+
Reklam

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın dün akşam Tele 1 kanalına konuk olduğu canlı yayında yaptığı açıklamalara, AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın sert sözlerle sosyal medya hesabından eleştirdi.

Tele1 kanalındaki Ayrıntılar programına konuk olarak Enver Aysever’in sorularını yanıtlayan Tanju Özcan’ın burada söylediği; “Ben Erdoğan’ın o saraydan ayrıldığını göreyim. Ertesi gün ölsem de gam yemem. Sandıkta yenildiğini görmek istiyorum” sözlerine Milletvekili Aydın sert bir şekilde cevap verdi.

Sosyal medya hesabından ağır sözlerle Özcan’ı eleştiren Aydın, tweetler attı.

Aydın tweetlerinde;

“Bolca ırkçılık yapıp araya milliyetçilik sıkıştıran, seçim vakti Kuran koyup, sen çekil ben Cumhurbaşkanı olayım derken en büyük hayalim dediği CHP Genel Başkanlığı’na selam çakan, küçücük Bolu'yu yönetmekten aciz bir şahsın hezeyanlarına dün akşam bir kez daha şahit olduk.

Bolu'ya musallat olan malum şahıs Tanju Özcan'ın hayallerinden bir diğeri de Cumhurbaşkanımızın seçimi kaybedip külliyeden ağlayarak çıktığını ve yargılandığını görmekmiş. 

Bre çapsız, bre densiz, bre hadsiz sen kim, Reis’i ağlatmak kim. Sen bu kafayla devam ettikçe bırak Türkiye’yi mazlum coğrafyadaki tüm insanlığın gözyaşlarında boğulacaksın!” ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

1 yorum yapılmış

  • İsmail yılmaz (1 yıl önce)
    Arzu hanım Yağcılar da inin lütfen
    0
    0
    Yanıtla
Manşet haberler