Tek gündemi var; “KENDİ GELECEĞİ”

Tek gündemi var; “KENDİ GELECEĞİ” Tek gündemi var; “KENDİ GELECEĞİ”
A- A+
Reklam

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan; söylemleri ve icraatlarıyla ülke gündeminde ve ulusal basında geniş yer bulurken, bu hafta iki ulusal kanalın programına canlı yayın konuğu oldu.

TV 100 ekranlarında canlı yayınlanan, Gürkan Hacır’ın moderatörlüğünü yaptığı “Taksim Meydanı” adlı programına konuk olan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, dün akşam da TELE1’de yayınlanan Enver Aysever’in “Ayrıntılar” programına konuk oldu. 

Önceki katıldığı ulusal TV kanallarındaki programlarda olduğu gibi Başkan Özcan’ın gündemi Bolu değil, yine kendisiydi.

Boluluların Özcan’ın katıldığı programları takip etmesi için Bolu Belediyesi'nden atılan bilgilendirme SMS’leri ile Bolu halkı ekran başına geçerken, ulusal kanallar olması sebebiyle milyonlarca insanın ilgi ile takip ettiği programlar, Tanju Özcan’ın siyasi kariyeri için bulunmaz bir fırsat ama Bolu için tam bir hayal kırıklığı oldu.

Katıldığı en az bir saatlik programlarda 2 dakika dahi olsa Bolu’da hayata geçirdiği projelerden bahsetmeyen Başkan Özcan; yerel basına sürekli şikâyette bulunduğu “AK Parti iktidarı temsilcileri tarafından projelerinin engellendiği” iddialarını ise böylesi etkili platformlarda dile bile getirmiyor.

Milletvekilliği döneminde Bolu’nun sorunlarını TBMM kürsüsünden gür bir sesle dile getirmesinin, CHP dışından birçok parti mensubunda yarattığı sempatiyle bir anlamda da yerelde 15 yıllık AK Parti belediyeciliğini sonlandıran Özcan’ın bu tavırları, Bolu halkından tepki topluyor.

Bolu halkı; Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’dan katıldığı programlarda kendi siyasi geleceğini değil, Bolu’ya yatırımın neden gelmediğini, hayata geçirdiği projeleri ve de siyasi iktidarın temsilcileri tarafından engellendiğini iddia ettiği projeleri gündeme getirmesini bekliyor. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler