Bu da Bolu’ya yakışmıyor..!

Bu da Bolu’ya yakışmıyor..! Bu da Bolu’ya yakışmıyor..!
A- A+
Reklam

Sosyal medya fenomeni olarak lanse edilen ancak ‘milli ve manevi değerlerine aykırı’ yaşam tarzı dolayısıyla tepkilerin odağındaki Murat Övüç’ün; Bafra ve Atakum programları Samsun Valiliğince, Düzce’de yapacağı programda Düzce Valiliğince iptal edildi ve iptaller Türkiye gündemine oturdu.

Samsun ve Düzce Valiliklerince programların 'milli ve manevi değerlere aykırı' olduğu gerekçesiyle yasaklanması her iki şehirde yaşayan vatandaşlarca olumlu karşılanırken, aynı durumun aylardır Bolu’da yaşanmasına karşılık hiçbir kurumun müdahalede bulunmaması tepkiyle karşılandı.

Bolu’da aylardır bu rezilliğe göz yumuluyor

Bolu’da bir eğlence merkezinde yaklaşık iki yıldır sözde fenomen Murat Övünç’ün taklidi olarak Bolu insanına “eğlence” diye sunulan rezillikte Bolulular tarafından tepkiyle karşılanıyor.

Kendi kendini “Diva” ilan eden ve sahne adını da “Diva Fatih” olarak kullanan Fatih Zaim adlı şahsın eğlence merkezinde kadın kıyafetleri giyerek yaptığı programlar, Bolulu vatandaşların tepkisini çekiyor.

Şahsın programları öncesi sosyal medyada yapılan paylaşımlarda da görüleceği üzere; özellikle küçük çocuklar için özenti oluşturacak bir durum arz etmesine karşılık, “eğlence”, “sanat” adı altında dayatılan bu duruma ise hiçbir kurumun ses çıkarmaması, vatandaşlardan tarafından tepki çekiyor.

Samsun ve Düzce Valilikleri bu rezilliğin; “Milli ve Manevi Değerlere Aykırı” olması nedeniyle illerinde bir defa bile yaşanmasına izin vermezken, Bolu’da bu rezilliğin her cumartesi yaşanmasına Bolu Valiliğinin neden ses çıkarmadığı ise merak ediliyor.

Kimsenin eğlencesine veya aldığı alkole karşı olmadıklarını ifade eden vatandaşlar; sahneye çıkartılan kişilerin erkek olmalarına karşılık kadın kıyafetleriyle program yapmaları, bunların sosyal medya hesaplarından paylaşılması ve yaşadıkları lüks yaşamların çocuklarda özenti oluşturduğuna da dikkat çektiler. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

3 yorum yapılmış

  • Aslı (9 ay önce)
    Namus ahlak bekçisi kesildiniz başımıza bi eğlencemize laf etmemiştiniz ona da karışın.Gitmeyin izlemeyin kardeşim sizde milletin eğlencesi size niye battı
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Aslı (9 ay önce)
    Bunu haber yapan en ön masa da izleyip birde zevkten içiyodur ama sözde haber yapmış.Gayette güzel eğlendiriyor.Erkek sanatçılarla eğlenmeyi bilmeyip bu tarzı seçen daha çok Erkekler oluyor nedense.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Ali Alabay (9 ay önce)
    Habercilik niteliği taşıyan Bolu muza faydası olan mükemmel bir haber... Emeği geçen herkese teşekkür ederiz. BOLUNUN POSTASI gazetesine yakışır, mükemmel bir gazetecilik örneği bu haberi takdir ediyoruz ve bu yolda ilerlemesini temenni ediyoruz.. Gerçekten çok büyük bir haber
    %38
    %62
    Yanıtla
Manşet haberler