Bu hafta da Pazar taşınamadı

Bu hafta da Pazar taşınamadı Bu hafta da Pazar taşınamadı
A- A+
Reklam

Sümer Mahallesinde kurulan semt pazarının Bolu Belediyesi tarafından Tepecik Mahallesi’ne yapılan yeni pazara taşınmasına hem vatandaşın hem de esnafın karşı olduğu haberlerimizin doğruluğu bu hafta bir kere daha kanıtlanmış oldu.

15 Ekim Cumartesi günü açılacağı ilan edilen Tepecik-Sümer Semt Pazarı’nın bu haftada açılmadığı ve Sümer Semt Pazarının eski yerinde faaliyet gösterdiği görüldü.

Daha önce de haberlerimizde ifade ettiğimiz yeni kurulan Pazar yerinin yer seçiminin yanlış olmasından dolayı esnaf ve vatandaşın pazara gitmek istemediği haberlerimiz sonrası gözler bu hafta açılacağı ilan edilen yeni pazara çevrildi. Vatandaşın ve esnafın istemediği pazarın bu hafta da açılamadığı görüldü.

Sümer Mahallesi sakinleri Pazar yerlerinin kaldırılmasına karşı çıkarlarken, yapılan yeni pazarın da farklı bir günde Tepecik ve Seyit Mahallesi Halkına hitap edecek şekilde açılmasını Belediyeden talep ediyorlar.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler